dinsdag 24 november 2009

Noorderlicht






Ze zijn nog niet zo mooi als de plaatjes op SpaceWeather, maar ja, ik heb dan ook een eenvoudig fototoestelletje.

En in het echt is het natuurlijk nog véél mooier.

Martijn

5 opmerkingen:

  1. Wouw! Ze zijn per definitie mooier want ze zijn van je zelf, als bewijs dat je het zelf aanschouwd hebt. Ons is jaloers.

    -- Jelle

    BeantwoordenVerwijderen
  2. O, geweldig, zeg!! Eindelijk is het dan goed te zien. Ben wel benieuwd, of het inderdaad zo vaak te zien is, als op de site van Troms/o wordt beweerd.
    Heb meteen weer zin, om ook die kant op te reizen, en het te beleven.
    Is nog steeds één van mijn wensen.

    Philippa

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heee maatje.... Eindelijk ben ik ook weer online. (nieuw machientje gekocht) Heerlijk ding met heeeeeele snelle processor, en veel gigabijtjes. Maareh, nog geen email adres.
    Onze plannen om naar jullie te komen / zo weet je al / gaan dus heelas even in de koelkast. Maareh.....hou de tent daar heel, want we willen echt graag Tromso gaan doen.
    Groetjes aan vrouw en kids, en hopelijk toe spoedig

    Rob Huizer

    BeantwoordenVerwijderen
  4. schitterend!!!!!

    Knuf Marleen

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Beste Noormannen ( en noorvrouwen )

    Vanuit het zonnige nederland wensen wij jullie een fantastisch nieuwjaar toe. Het is hier nu wel zonnig, maar voor komende dagen wordt flink sneeuwval voorspeld. Het is hier de laatste dagen zo erg, dat de zoutvoorraden om te kunnen strooien in een aantal gemeentes al op was. Gelukkig schiet AKZO hier Rijkswaterstaat te hulp, anders had dit weekend ook geen snelweg meer worden gestrooid. Er is 100.000 ton zout gebruikt, laatste twee weken. AKZO levert nu 'even' 15.000 ton extra. Ach, wat een tobberij. In 1963 ging het openbare leven gewoon door, en toen lag er 40 tot 50 cm sneeuw, van half november tot begin april. En in Alpenlanden gaat het toch ook ieder jaar (weer) goed? Hoe doen ze dat dan in Oostenrijk, Zwitserland of Scandinavië ? Wij zullen en willen opnieuw een houten wiel uitvinden.
    Hartelijke groetjes,
    Rob Huizer
    ps: ik heb weer email (maar kon dat hier nergens prive melden)

    BeantwoordenVerwijderen